Text Widget

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.

Arhive

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

TEREN INTRAVILAN + CONSTRUCTIE EDIFICATA + MANSARDA 2 CAMERE 3272/2024

Numar dosar : 3272/2024
2.556.222.57 LEI

LOCALIZARE

București, Str Saradei, nr. 70, sector 1

ALTE DETALII

  1. imobilul identificat prin Cartea Funciară nr. 210603 şi numărul cadastral 210603, situat în București, Str Saradei, nr. 70, sector 1, compus din teren intravilan în suprafață de 254 mp împreună cu construcția C1 edificată pe acesta având regim de înălțime P+1E cu o suprafață construită la sol de 170 mp identificată cu nr. cadastral 210603-C1.Potrivit mențiunilor din raportul de evaluare la data inspecției, imobilul era în curs de finisare și proprietatea în cauză este situată pe strada Saradei, foarte aproape de Parcul Bazilescu, în arealul format de bulevardul Bucureștii Noi, strada Munteniei, strada Lastarisului, strada Pieței și strada Subcetate, zonă considerată ca fiind o zonă urban-mediană a Bucureștiului, cartierul fiind predominant format din blocuri de locuințe, case și spații comerciale.

mansardă compusă din 2 camere, grup sanitar și 3 balcoane în suprafață totală de 102,17 mp identificată cu nr. cadastral 210603-C1-U1 , intabulată în cartea funciară 210603-C1-U1 a Mun. București, Sectorul 1. Potrivit mențiunilor din raportul de evaluare pentru apartamentele de la mansardă nu a fost pus un releveu care să menționeze suprafețele încăperilor iar acestea au fost estimate conform suprafețelor menționate în planul de la etajul 1. La data inspecției, imobilul era în curs de finisare și proprietatea în cauză este situată pe strada Saradei, foarte aproape de Parcul Bazilescu, în arealul format de bulevardul Bucureștii Noi, strada Munteniei, strada Lastarisului, strada Pieței și strada Subcetate, zonă considerată ca fiind o zonă urban-mediană a Bucureștiului, cartierul fiind predominant format din blocuri de locuințe, case și spații comerciale